Onze waarden

  • Klantgericht denken, opdat u als klant zou krijgen wat u echt nodig hebt.

  • Klantvriendelijke omgeving creëren, zo wordt winkelen ook voor u aangenaam. Bij ons bent u altijd welkom!

  • Productkennis: U verwacht van ons de juiste uitleg over ons gamma aan producten. Indien wij bepaalde zaken niet weten, gaan wij voor u op zoek naar het antwoord.

  • Vertrouwen: Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn de basis voor een lange samenwerking.

  • After-sales: Samen met onze partners stellen we alles in het werk om onze klant optimaal tevreden te houden, ook na aankoop.

  • Investeren in mensen: Onze mensen laten evolueren in hun job, kennis, handelingen en skills.

Geschiedenis

In 1969 in Deinze, werd Yvelinck opgericht door Dhr. en Mevr. Ghyselinck – De Jans,  met als activiteiten drukkerij, papierhandel en kantoormachines.

Eind de jaren 80 werd de firma overgnomen door dochter en zoon, Chris en Yves Ghyselinck, die tot op vandaag nog steeds de zaakvoerders zijn.

Door de opkomst van moderne communicatievormen en de start van Mobistar in 1996 als tweede mobiele operator in België, zijn de activiteiten in de loop der jaren geëvolueerd tot wat ze vandaag zijn.

Voor Yvelinck nv was het snel duidelijk dat zij samen met Mobistar een partnership konden uitbouwen voor een langere periode.

Door de jaren heen hebben Chris en Yves eerst geïnvesteerd in de Mobistar Centers.

Momenteel biedt Yvelinck nv zijn producten en diensten aan in 11 Mobistar Centers (Sinds 09/05/2016 Orange Shops) en door de uitbouw van de b2b-cel kan de firma u vandaag welkom heten in het Business Center te Merelbeke, waar Yvelinck nv u vandaag de dag, diverse oplossingen biedt rond mobiliteit.

Via de webshop bureelshop.eu geeft Yvelinck nv u ook de mogelijkheid om meer dan 18000 kantoorartikelen online te bestellen en zelfs online te reserveren in één van haar verkooppunten.
Service draagt Yvelinck nv hoog in het vaandel. Door de ruime spreiding van hun 11 telecomshops staan zij garant voor een persoonlijke aanpak. Zowel de particuliere, kmo of bedrijfsklant is steeds welkom. Wij luisteren naar uw verhaal en passen uw telecom aan volgens uw behoefte.